Cupping

Beloved Body

Welkom bij Transformational Cupping!

Transformational Cupping combineert eeuwenoude wijsheid uit de traditionele Chinese geneeskunde met moderne therapeutische technieken, voeding en detoxmethoden. Door het samensmelten van diverse benaderingen bereiken we buitengewone resultaten voor onze cliënten. Deze unieke behandeling integreert Oosterse en Westerse geneeskunde, waarbij detoxificatie door voeding als een essentieel onderdeel wordt beschouwd.

Met behulp van vacuümcups op de huid worden verklevingen, knopen en afvalstoffen zowel oppervlakkig als diep in het lichaam losgemaakt. Hierdoor wordt de doorstroming van het lichaam bevorderd en ontstaat er ruimte voor zuurstofrijk bloed, wat helpt bij het afvoeren van onnodige ballast.

Benieuwd naar de bevrijdende ervaring van het loslaten van oude ballast? Maak vandaag nog een afspraak via onze website. Onze salon is gunstig gelegen aan de grens van Amsterdam Zuidoost (Emerald) en Diemen (Holland Park), met gratis parkeergelegenheid voor de deur en uitstekende bereikbaarheid met het openbaar vervoer.

Ervaar de transformatie en laat mij u begeleiden op uw reis naar een gezonder, evenwichtiger en stralender leven.