Over ons

Beloved Body Clinic

Over Celina

 

Breng een beetje geluk in het leven van anderen en voel hoe de warmte terugkaatst.

Na jaren in de zorg gewerkt te hebben was het voor mij duidelijk dat ik energie krijg van werken met mensen en dat ik ze graag de beste versie van zichzelf wil laten zien. Op het moment dat ik het gevoel kreeg dat het voor mij tijd was om een ander pad in te slaan in mijn leven was het voor mij dan ook helder wat ik moest doen.

Ik wilde graag een plek creëren waar mensen op verschillende vlakken het mooiste van zichzelf kunnen gaan zien. Waar ze zich veilig en thuis voelen en lekker verwend worden. Samen met mijn dochter Kiara heb ik nu de mogelijkheid.

Als gediplomeerd huidspecialist en transformational cupping specialist hoop ik mensen op verschillende vlakken hulp te kunnen bieden waar ik kan.

Is je gezicht of lichaam toe aan een opfrisbeurt, heb je lichamelijke klachten of wil je gewoon lekker ontspannen. Maak snel een afpraak dan maken we samen met jou een behandelplan.


Wees welkom!

Over Kiara

In 2022 heb ik de opleiding schoonheidsspecialiste afgerond. In de afgelopen jaren heb ik veel ervaring mogen opdoen bij verschillende schoonheidssalons.

Deze ervaring heb ik gebruikt om mijn eigen visie te creëren en ben samen met mijn moeder gaan kijken hoe we deze visie tot werkelijkheid kunnen brengen. Hieruit is onze Bedrijf BELOVED BODY ontstaan. 

Mijn specialisatie is het gezicht, maak een afspraak bij mij als je last heb van pigmentatie, huidveroudering of acne. Maar ook voor een onderhoudende of ontspannen behandeling kan je bij mij terecht.

Waxen is ook een specialiteit van mij. Ik gebruik hiervoor de beste producten en zal het zo pijnloos mogelijk laten verlopen.

Ik sta pas aan het begin van mijn cariere, ik ben leergierig en kan niet wachten om te groeien de komende jaren.